175-NICE-Teleservice-Telefoonservice-header.jpg

Telefoonservice (oud)

Telefoonservice - Altijd telefonisch bereikbaar
Uit onderzoek is gebleken, dat de meeste mensen uiteindelijk zaken doen met een bedrijf waar men direct persoonlijk te woord wordt gestaan. Een groot aantal mensen legt zelfs bij het horen van een antwoordapparaat de hoorn op de haak en zoekt verder naar andere bedrijven, waar men iemand persoonlijk aan de telefoon krijgt.
 
Wanneer u gebruik maakt van de Telefoonservice van Nice Teleservice, bent u altijd telefonisch bereikbaar en worden uw klanten en relaties altijd op een professionele wijze te woord gestaan.
Zo hoeft u niet zelf een telefoniste in dienst te nemen, maar is uw bedrijf wel 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, indien u dit wenst.

Antwoordapparaat en Voicemailservice
Met de komst van het antwoordapparaat en de voicemailservice leek het probleem van de telefonische onbereikbaarheid opgelost te zijn. Persoonlijke telefoonservice zou overbodig worden. Al snel is uit onderzoek gebleken, dat acht van de tien mensen niet bereid zijn een voicemailbericht achter te laten.

Telefoonservice van Nice Teleservice
Voor Nice Teleservice een reden om u een persoonlijk, op maat gesneden telefoonservice en secretariaatsservice aan te bieden. Indien u een dag of een dagdeel afwezig bent, is het voor u plezierig als uw relaties persoonlijk te woord worden gestaan, er adequate afspraken kunnen worden gemaakt en eventueel secretariaatswerk kan worden gecontinueerd.

Een en ander is zeer eenvoudig te realiseren door uw telefoon door te schakelen naar de telefoonservice van Nice Teleservice. Uw klanten en relaties zullen van deze doorschakeling niets merken, aangezien wij opnemen met uw eigen (bedrijfs)naam. Hierdoor wordt voorkomen, dat u belangrijke orders of opdrachten mist, terwijl het opnemen met de bedrijfsnaam de representatieve waarde van uw bedrijf ondersteunt.
 
Tevens biedt wij u de mogelijkheid om berichten, offertes, opdrachtbevestigingen, tekeningen of andere zaken snel en adequaat per fax door te sturen. Ook is het mogelijk deze berichten te verzenden naar een door u opgegeven e-mail adres.

Onze telefoonservice is eenvoudig
Het enige wat u hoeft te doen, is uw telefoon doorschakelen met *21 of *61 naar een speciaal telefoonnummer, wij doen de rest voor u!